WordPress 2.7: ik kan niet wachten

Alleen hopen dat alle themes en plugins nog goed blijven werken. De beta is beschikbaar, maar ik ben sterk en wacht op de final Smile

Twitter jij al?

Sinds kort heb ik Twitter ontdekt. Een nieuwe mogelijkheid om via PC of mobiele telefoon te communiceren. Met kleine berichtjes van maximaal 140 tekens kunnen allerlei opmerkingen worden geplaatst (de zogenaamde tweets). Wat ben je aan het doen? Wat gebeurt er in je omgeving? Wat zie je op TV? Je kunt anderen ook volgen en daar weer op reageren.

Flexibeler dan SMS of MSN, want het is echt overal te gebruiken. Het is zelfs mogelijk om automatisch berichtjes op Twitter te laten plaatsen met een link naar je nieuwste foto’s op Flickr, of je berichtje in je blog. En het is weer mogelijk om je twitter berichten automatisch te plaatsen in je www van Hyves. Kortom: een beetje internetter kan niet om Twitter heen! O ja, ik ben te vinden als alffen Smile.

Yes, he can!

Election time!

Hehe, eindelijk 4 november 2008. De Amerikaanse verkiezingen zijn officieel gestart. CNN zendt zo ongeveer 24uur achter elkaar non stop uit over de strijd tussen Obama en McCain. Buiten Amerika is 85% voor Obama, en ook in de VS wordt een klinkende overwinning verwacht.

Heel vreemd. Hoewel we er maar weinig mee te maken hebben, leeft het ook in Nederland. Vele camera ploegen zijn in de VS. De NOS zendt het zelfs de hele nacht uit. Dat wordt heerlijk genieten, in bed, popcorn erbij en natuurlijk een fles coca-cola.

Beetje spannend gevoel ook wel, alsof vanavond het Nederlands elftal moet spelen. Zoiets.

Vote for free coffee!

Just tell us you have voted and we will serve you a coffee for free! Opmerkelijke reclame van Starbucks in het kader van de Amerikaanse verkiezingen op 4 november a.s. Misschien iets voor McDonalds bij de volgende Nederlandse verkiezingen? Bekijk de commercial op YouTube:

Top Gear

Vanavond begint op de BBC weer een nieuwe serie van een van mijn favoriete programma’s: Top Gear, met de presentatie van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Een programma met heel veel humor, spectaculaire akties en beelden, en vaak heel erg foute opmerkingen.

In het verleden maakte Richard Hammond al eens een enorme crash mee, waardoor hij in het ziekenhuis terecht kwam. Clarkson, nooit verlegen om een uitdagende opmerking, zei ooit dat eigenlijk iedere bestuurder eens hard tegen een muur zou moeten rijden. Gewoon om mee te maken hoe gevaarlijk een ongeluk kan zijn.

Welnu, zon crash werd vertoond in de uitzending van vanavond. Het team kocht verschillende tweedehands vrachtwagens. En Clarkson reed met zo’n vrachtwagen met

We worden kampioen (maar dit jaar?)

Als Feyenoord fan ben je natuurlijk een geboren optimist. Hoewel het de grootste en beste club van Nederland is, is het zeker niet de rijkste club van Nederland. Al jarenlang is het sprokkelen met een eurootje hier en een eurootje daar. En als dan ook de geldcrisis er nog eens voor zorgt dat je shirt sponsor eigendom van de staat wordt, zullen alleen nog maar voetballers kunnen spelen die onder de Balkenende norm vallen.

De gevolgen van dit alles hebben we dit seizoen tot nu toe gezien. De spelers moeten duidelijk nog wennen aan de nieuwe situatie. Ook de nieuwe trainer komt met allemaal nieuwe zaken. Er wordt bijna een hele werkdag gewerkt (hoe verzint hij het Really Pissed ).

Maar de fans blijven er in geloven. Nog geen witte zakdoek gezien. En hoewel “we” op de 16e plaats stonden, een plaats die toegang geeft tot de altijd aantrekkelijke na-competitie, bleef iedereen rustig, en zoals gezegd optimistisch. Maar elk weekend is het wel nagelbijten. Ik heb geen seizoenskaart, en ook al geen eredivisie kanaal. Dus ben ik aangewezen op Radio Rijnmond en Teletekst. En dat werd vandaag beloond: een klinkende overwinning op Roda JC. Op naar plaats 13 op de ranglijst.

Met deze 0-4 is duidelijk de ommekeer bereikt. Vanaf nu wordt de weg naar boven ingezet. Helaas kunnen we in het gunstigste geval komend weekend maar 1 plaatsje stijgen, maar op deze manier hebben we met de winterstop ongetwijfeld het linker rijtje gehaald. En dan is de weg naar de top een kwestie van tijd. Hup Feyenoord! Hand in hand kameraden. Let op mijn woorden Jan: er komen nog mooie tijden aan (hoop ik).

WordPress Theme Design