Crisis? Welke crisis?

U2 zanger Bono sprak tijdens de Clinton Global Initiative in New York:

“It is extraordinary to me that you can find $700 billion to save Wall Street and the entire G8 can’t find $25 billion to save 25,000 children who die every day of preventable treatable disease and hunger, that’s mad, that is mad.”

Joepie, ik heb prijs bij DWDD!

Ik heb een prijs gewonnen bij De Wereld Draait Door!

Door melding te maken van de problemen die nieuwslezeres La

Held!

Gelukkig, 2-2 tegen 020. Kampioenen Smile

Help Blijdorp!

Met mijn jaarkaart breng ik regelmatig een bezoek aan Blijdorp (de diergaarde, zoals we in Rotterdam zeggen). Het is elke keer weer leuk om te zien wat er veranderd is. Zoals nu het ijsberenverblijf en de krokodillenrivier. Maar er zijn ook nog erg oude gebouwen.

Voor de tweede keer organiseert de AVRO een competitie met als hoofdprijs een subsidie van 1 miljoen euro voor de restauratie van een gebouw. Dit jaar is het roofdierenverblijf in Blijdorp een kandidaat. Wil je dit ook steunen? Stuur dan een SMS aan 2332 met de tekst ZOO (kost 60 cent). Meer info is te lezen op de website van de AVRO. Help Blijdorp!!!!

Update: er kan niet meer gestemd worden. Op 12 november volgt de finale.

Help, je man is John Williams :-(

John Williams

We hebben allemaal persoonlijke voorkeuren: wie is een goede presentator, en bij wie schakel je snel naar een andere zender. Onder de laatste categorie valt bij mij John Williams. Begonnen als bedrieger bij de belspelletjes van RTL (bel snel, want niemand weet hoeveel 2 plus 2 is), is hij de laatste jaren presentator van een oneindige reeks van “help mijn man is…” programma’s.

Williams is het prototype hele foute buurman. Ach buurvrouw, wat erg he, van die hobby van u man. Wilt u bij me uithuilen buurvrouw? Groot gelijk hoor buurvrouw! Wat een enge man zeg, buurvrouw! U wilt zeker wel bij hem weg he buurvrouw? Kopje koffie buurvrouw?

Let op: woon je naast een John Williams, ga dan zo snel mogelijk op zoek naar een nieuw huis. Want voor je het weet staat er een filmploeg van RTL in je woonkamer. Of nog erger: bij jou op je werk. En worden al die tot nu toe sympathieke collega’s door John in het complot betrokken.

Wat zeg je? Ik heb geen hobby? Wacht dan maar op de volgende editie’s van dit programma:
-help mijn man heeft een auto
-help mijn man is een man
-help mijn man kijkt voetbal
-help mijn man is perfect
-help ik heb een man

U bent gewaarschuwd!!

WordPress Theme Design