Met Welpies naar het EK!!!

EK WelpieHet was spannend de laatste weken. Heineken had de trom-pet. Bavaria heeft ook

Holland Sport, een tijdperk afgesloten.

Holland SportVanavond werd het seizoen 2007/2008 van Holland Sport afgesloten. Een sportprogramma van de VPRO, elke maandag op Nederland 3. Een (volgens mij) geweldig programma. Altijd originele onderwerpen, speciale aanpak, met gewoon eerlijke en lekker uitgebreide interviews.

Iedereen kwam volgens mij ook graag in het programma. Werd je op zondag aan het andere eind van de wereld kampioen, dan zat je toch vaak op maandag al op de tuinbank. Geweldig ook de beelden die regelmatig gemaakt werden voor een filmscherm. Matthijs en Wilfried op de brommer naast van Huntelaar, of op vele andere manieren.

Zeer speciaal vond ik altijd het Holland Sport museum. Een vast onderdeel voor Matthijs. Op een manier zoals niemand anders dat kan wist hij lange verhalen te prsenteren over atributen die door sporters van over de hele wereld ter beschikking waren gesteld. Niet van papier of auto-cue, maar gewoon gemeend vanuit zijn hart.

Gelukkig gaat het programma volgend seizoen wel door. Alleen heeft Matthijs van Nieuwkerk besloten dat het niet meer te combineren is met De Wereld Draait Door. En dat na vijf jaar, een begrijpelijk maar treurig besluit. Ben benieuwd wat Wilfried de Jong zal bedenken om dat verlies op te vangen. Zal best wel lukken. Want helemaal alleen Petje Op Petje Af presenteren lijkt me ook niks voor hem…..

In elk geval: Matthijs bedankt!

Jumpen maar….

Ergens kwam het me al bekend voor, maar Wim Huizing bracht me via Hyves op het juiste spoor: jumpen bestaat al heel lang. Zie hierbij het bewijs. Kortom: alles komt steeds weer terug, en alles is ooit al eens bedacht. Maar het blijft lekkere muziek, zelfs nu het al vele jaren oud blijkt te zijn!

WordPress Theme Design