En weer een jaar……

Ach ja, de jaren gaan nu echt tellen hoor. Ik weet dat veel mensen denken dat ik nog een jonge vent ben, maar sinds vandaag ben ik toch echt alweer een halve eeuw plus twee. Statistisch over de helft. Maar zo jong als je je voelt. En meer van die dingen Cake . Gisteren alvast twee briefkaarten in de bus met felicitaties van familie. En verder vandaag heel veel felicitaties via de moderne media, mijn leven is voor een groot deel 2.0. Twitter, email, SMS, Whatsapp, Facebook, PingChat, Hyves, heel gedoe om het allemaal bij te houden Party Bedankt allemaal, het voelt goed. Opvallend hoeveel bedrijven tegenwoordig ook

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

2 Responses to “En weer een jaar……”

 1. Wilma says:

  Lieve Rob,

  Van harte, nogmaals!
  Geniet nog even lekker, zowel in het echt als vitueel Smile

  @flintstonegirl

 2. lindy says:

  Van harte Rob, ik wens je een taartarmrijke dag Smile

WordPress Theme Design