Eviva Barcelona

De afgelopen dagen heb ik in Barcelona doorgebracht. Voor de eerste keer van mijn leven. Sterker nog: ik was zelfs nog nooit in Spanje geweest.Sagrada Familia Maar er was nu een mooie aanleiding: het vieren van mijn vijftigste verjaardag. Ok, dat is bijna twee jaar geleden, maar sinds die tijd had ik dit nog tegoed als cadeau van mijn zus en zwager, die destijds in Rusland woonden. En aangezien ze nu weer in Nederland wonen, was het juiste moment gevonden. Want ze wilden zelf graag mee met mijn cadeau Grin . En ze hadden er een geweldig cadeau van gemaakt, met een 4 sterren hotel (jawel) midden in het centrum.

Wat een geweldige dagen waren het zeg. Vliegen vanaf Zestienhoven (wat wil een Rotterdammer nog meer). Het weer bij aankomst en de dagen erna was perfect, heel veel zon en tot middernacht heerlijk weer voor de terrassen. Maar ook een geweldige stad. Mijn zus is een leven als reisleidster mis gelopen, die had alles vantevoren al op kaarten ingetekend en ze deed alleen nog net alsof we inspraak hadden. Heel veel bekende plekken natuurlijk, met een zeer hoog percentage Gaudi. Zie de bekende Templo Expiatorio de la Sagrada Fam

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

9 Responses to “Eviva Barcelona”

 1. *eSThER* says:

  Heerlijk…je blog maakt dat ik nu direct terug wil Wink. Zo’n fijne stad. Istanbul en Rome zijn zeker aanraders, Berlijn staat nog op m’n verlanglijstje Smile.

 2. anneke van de kassteele says:

  M

 3. Rob, weer heerlijk om een blog van je te lezen. Barcelona staat ook nog steeds op mijn lijstje en ik word volgend jaar 50, dus wie weet. Nu over enkele weken naar mijn favoriet: Hong Kong.

 4. Sytske says:

  Eeeeh, ben benieuwd naar Barcelona. Ook nog steeds niet geweest. Maar Berlijn ook niet! …. Rob, Esther… wanneer gaan we? Lashes

  • Rob says:

   Hoi Sytske,
   Ik begrijp dat jij de tweeps-on-tour groep gaat beginnen? Ik meld me vast aan hoor Smile Kreeg al tips voor Wenen en Praag ook. Mogelijkheden genoeg!

 5. San says:

  Heerlijke stad he, Barcelona.. Leuke blog Rob! Enne.. ga eens naar Berlijn Wink

 6. Sytske says:

  Oi, zie nu je reactie. Tweeps-on-tour.. daar moet dan maar eens actie op ondernomen worden. Zal aanzet geven: ik stem voor Berlijn, voorjaar 2011.

  Wat zeg je ervan?

WordPress Theme Design