Ergernissen……..

En ja hoor, er is weer wat te zeuren. In de goede traditie van de ergernissen pagina op teletekst (316) klagen er nu weer mensen over een reclame. Het is zo zielig wat Wehkamp met kleine hondjes doet. Ook ik ontving een emailtje van het Kleine Honden Platform, wat klaagde dat de kleine hond de dupe was van die grote Wehkamp gidsen. Je moet wel een fanatiek kijker naar belspelletjes zijn, om niet meteen door te hebben dat het van Wehkamp kwam. Maar hele rijen werden woedend om de reclame. Dierenmishandeling, schandalig, we kopen nooit meer bij Wehkamp, waarom zijn er geen katten gebruikt, en meer van die reakties. Zo erg dat de groothandel in verzendgoederen moest verklaren dat er alleen maar twee nep-pootjes op een plankje zijn gebruikt. Ach, Wehkamp lacht zich natuurlijk een ongeluk. Gratis publiciteit, en daar ging het om. En ik vind het een leuke reclame. Als oud-postbode mag die grote gids trouwens best blijven bestaan. Een goede bron van inkomsten, en nog veel belangrijker: elk getroffen klein keffertje is er weer eentje minder Rolls Eyes .

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.

WordPress Theme Design