Vierdaagse, maar dan anders

 

RET Wandel

Het is weer zover, komende dinsdag begint de 97e Vierdaagse van Nijmegen. Sinds 1981 ben ik daar onafgebroken aanwezig geweest. Eerst vier jaar als wandelaar, toen door een gebroken voet noodgedwongen als verzorger. Om “het vijfje” te halen toch nog weer een jaar als wandelaar. En daarna steeds als verzorger bij de RET, en vorig jaar de Via Vierdaagse van de KNBLO. Geweldig evenement, sfeer, drukte, ontspanning, korte nachten, lange routes, veel muziek, niertje, nog een biertje, ik ben er gek op.

Dit jaar heb ik me voorgenomen het een keertje anders te doen. De afgelopen maanden verliepen wat anders dan anders, waardoor een echte vakantie er niet in zit. Dus Nijmegen wordt mijn vakantie Smile Ok, ik slaap op een luchtbed. In een kleedkamer van vv Nijmegen. Ontbijt op een plastic bordje. Maar toch, zonder hard werken zes dagen genieten van de sfeer in Nijmegen.

Nou ja, op dinsdag ga ik toch even sfeer proeven en een handje helpen op de post van Via Vierdaagse. En woensdag help ik wat bij de grote rust van de RET in Wijchen (lekker, erwtensoep). Maar donderdag echt alleen genieten langs de Zevenheuvelenweg. En vrijdag de St Annastraat.

Kortom: ik hoop veel mensen te zien. En met een paar honderd foto’s thuis te komen. Ruim 150 Gb aan geheugenkaartjes in de tas. Paar voorproefjes zal ik plaatsen via mijn Twitter timeline (@alffen) of de Facebook pagina RETWandel . Dat moet goed komen Smile

Fijne Vierdaagse!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.

WordPress Theme Design